Tel..: +32 (0)84/31.17.90

Vertrouw uw verhuizing toe aan een team van professionals!

• Verhuizing van kantoren (relocation)

Onze expertise op het vlak van de verhuizing van private administratie en kantoren, wordt door de hele sector erkend.

We voeren dit type van kantoorverhuizingen (relocation) elke week uit voor een groot aantal multinationals, die gezien hun reputatie hoge eisen stellen op het vlak van servicekwaliteit en naleving van de veiligheidsprocedures.

We hebben een echte knowhow verworven in de relocation van ondernemingen, waardoor we ons op het vlak van prijs/kwaliteitsverhouding van onze collega's onderscheiden.

Verhuizing van kantoren (relocation)

• Bestek

Onze adviseurs begeleiden u van begin tot eind bij uw onderneming en geven u advies over de te gebruiken uitrustingen en de meest pragmatische organisatie, om de activiteiten van het bedrijf niet te verstoren.

Hiertoe is onze werkwijze eenvoudig maar doeltreffend: - gratis bezoek aan de werf om de specifieke eigenschappen van het uit te voeren werk te bepalen - opstellen van een vereenvoudigd bestek met het aantal werkuren, het benodigde materiaal en de betreffende kostprijs, met het actie- en organisatieplan. *- indienen van forfaitaire prijs

Bestek

• Verhuizingen en in dozen steken van archieven

U verhuist en u moet uw archieven in dozen steken? Onze teams van verhuizers voeren dit voor u uit, methodisch en verzorgd. Het volstaat dat u ze de gewenste volgorde en klasseermethode aangeeft, zodat u zich niet over deze delicate en vervelende taak moet bekommeren.

Wanneer u kasten vol documenten of andere bezitting wilt verhuizen, kunt u ze met ons pal-bacsysteem verhuizen zonder ze leeg te maken, in alle veiligheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Verhuizingen en in dozen steken van archieven

• Verhuizing van laboratoriumuitrusting

Établissements Guy MAGERMANS et co. zijn sinds een tiental jaar experts in de behandeling van laboratoriumuitrusting in het bijzonder en hoogwaardig materiaal in het algemeen.

De uitrusting waarover we voor deze interventies beschikken, stelt ons in staat om uw uitrusting in alle veiligheid af te leveren. Het vertrouwen dat onze vele klanten/partners in ons stellen, is hier het beste bewijs van.

Verhuizing van laboratoriumuitrusting
Sticker package