Tel..: +32 (0)84/31.17.90

Vertrouw uw verhuizing toe aan een team van professionals!

• Ons devies: in stilte en met de glimlach

Onze teams van operatoren-verhuizers zijn opgeleid om in alle rust, autonoom en doordacht te werken. Zo leveren we u de verzorgde en persoonlijke service waarvoor we al 4 generaties bekend zijn in de sector.

Afhankelijk van uw behoeften en van de technische aspecten van het uit te voeren werk, zal ons team het geschikte materiaal gebruiken voor de verpakking, de behandeling en het transport van uw meubelen en uw persoonlijke bezittingen.

Ons devies: in stilte en met de glimlach

• Meubelopslag

Plaatsgebrek? Wilt u een groot voorwerp opslaan? Hebt u meubels geërfd die u niet onmiddellijk kunt plaatsen?

Établissements Guy Magermans stellen u een eenvoudige en flexibele oplossing voor: de meubelopslag.

We kunnen u individuele containers met een volume van 13 tot 15 kubieke meter in een beveiligd en verwarmd entrepot ter beschikking stellen. Hebt u niet zo veel plaats nodig? Geen zorgen, we passen ons aan uw specifieke vraag aan en zullen de opslagwijze vinden die het beste voor u geschikt is!

Het speelt geen rol of de goederen door uzelf (self-storage) of door ons personeel opgeslagen worden, u kunt tijdens onze kantooruren in alle vrijheid binnen. U moet ons hiervan gewoon verwittigen, we kunnen u dan indien nodig begeleiden.

Meubelopslag

• De liftservice

Wilt u verhuizen uit een appartement op een verdieping van een gebouw of is uw huis niet toegankelijk vanaf het gelijkvloers?

In dat geval stellen de Ets Guy Magermans stellen u de liftservice (goederenlift) voor waarmee u de hoogste verdieping van een gebouw kunt bereiken. Bij een moeilijke toegang beschikken we over een demonteerbare elektrische goederenlift. We beschikken trouwens over een vrachtwagen waarvan de laadklep tot 5 meter hoog kan.

De liftservice
Pakket voor verwijdering en transport