Tel..: +32 (0)84/31.17.90

Een familiebedrijf

Een familiebedrijf Vraag een offerte aan

Onze geschiedenis

De geschiedenis begint in december 1937, toen Guillaume Magermans (door iedereen Guy genoemd) zich samen met zijn vader Remy in Marche-en-Famenne vestigde als zelfstandig vervoerder. De oorlog geeft hem de ontembare wil om te slagen en om werk te hebben ontwikkelt hij de activiteiten transport, verhuizingen en civiele bouwkunde.

Oprichting van het bedrijf

In 1968 richt Guillaume Magermans (bijgenaamd Guy) de Etablissements Guy Magermans et co. SCRL op en installeert hij zijn kantoren in zijn huis in Marche-en-Famenne. Tijdens de golden sixties bloeien de transport- en verhuisactiviteiten snel.

In 1978, na het plotse overlijden van Guillaume Magermans, neemt Guy Magermans 'junior' de teugels van het bedrijf over. Zijn ondernemingsgeest, zijn neus voor zaken in de transportsector in combinatie met een ongeëvenaarde knowhow in de verhuizing van overheden, piano's, kluizen enz. maken van de Etablissements Guy Magermans et co. een dienstverlener die betrouwbaar is en met zorg werkt.

Tijdens de jaren '90 nemen de zaken een hoge vlucht en Guy Magermans bouwt in 1997 een entrepot van ruim 1000 vierkante meter in de industriezone van Marloie, op een boogscheut van de stad Marche-en-Famenne, strategisch gelegen tussen Brussel en Luxemburg. Hier wil hij zijn rol van logistieke partner, geïntegreerd in de productie en het voorraadbeheer van zijn klanten, vergroten.

Oprichting van het bedrijf

Vandaag ...

De familiale dimensie van het bedrijf krijgt momenteel zijn volle betekenis aangezien Matthieu en Guillaume, de zonen van Guy, eveneens in het bedrijf werken.

De Ets. Guy Magermans et co. tellen al de vierde generatie van specialisten in verhuizingen en internationaal transport en zijn de onvermijdelijke partner in de sector van de verhuizing van particulieren en ondernemingen (relocation). Ze beschikken over een bijzondere knowhow betreffende het transport en de behandeling van laboratoriumuitrustingen voor rekening van multinationals en zijn gespecialiseerd in het internationaal transport van medische en farmaceutische producten.

Onze referenties

Ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden u interesseren ? Zoek een niet-limitatieve lijst van bedrijven die ons vertrouwen en die onze expertise hebben in het verleden gebruikt .