Tel..: +32 (0)84/31.17.90

De verhuizer die u nodig hebt!

De verhuizer die u nodig hebt! Vraag een offerte aan

Al 4 generaties van professionele verhuizers in Marche-en-Famenne

Verhuizen is een beproeving met een niet te onderschatten psychologische impact. Om u onnodige stress te besparen en de uit te voeren taken zo goed mogelijk te plannen, begeleiden onze teams van verhuizers u bij uw verhuizing, van begin tot eind.

Wij staan indien nodig in voor het demonteren en weer opbouwen van uw meubels, voor het in kartonnen dozen steken van uw bezittingen, voor de verpakking van uw breekbare goederen enz. We bieden u een persoonlijke service aan die beantwoordt aan uw specifieke behoeften, afhankelijk van uw budget. We beschikken over het gepaste materiaal voor elk type verhuizing, met inbegrip van zeer waardevolle goederen (schilderijen, piano's, kluizen ...).

Zowel in Namen, Cinay, Libramont, Aarlen of in Waals-Brabant en Brussel onderscheiden onze teams zich van de concurrentie op het vlak van beleefdheid en discretie, terwijl ze verzorgd en kwaliteitsvol werk afleveren.

Al 4 generaties van professionele verhuizers in Marche-en-Famenne

Onze troeven

Een verzorgde verhuizing

Een verzorgde verhuizing

Een veilige verhuizer

Een veilige verhuizer

Een snelle verhuizing

Een snelle verhuizing

10 tips voor uw verhuizing

Weet je zeker dat ik aan alles gedacht ?

Wat is er mooier dan verhuizers tips voor het verplaatsen ? Ontdek onze 10 tips en trucs om ervoor te zorgen uw verhuizing gaat met vertrouwen tegemoet.

10 tips voor uw verhuizing

Onze referenties

Ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden u interesseren ? Zoek een niet-limitatieve lijst van bedrijven die ons vertrouwen en die onze expertise hebben in het verleden gebruikt .